Over Meet the Fleet.

Ontdek Meet the Fleet.

Een product van VitaeMobility

Onze missie en visie

Elektrische mobiliteit

Met Meet the Fleet willen we iedereen de mogelijkheid geven om het rijden met een elektrische wagen te beleven. 

De toekomst rijdt elektrisch, daar geloven wij in! Vanuit een passie voor auto’s willen wij de spannende, interessante en leuke kant van deze ontwikkeling met anderen delen om zo de elektrische mobiliteit van de toekomst te doen groeien.

Over Meet the Fleet

Wij verhuren de toekomst!

Als merk van VitaeMobility is MeettheFleet.be de eerste autoverhuurder die zich voor 100% richt op het verhuren van elektrisch aangedreven auto’s. Onze kennis delen wij niet alleen met onze huurders, maar zetten we ook in op evenementen waarbij we bezoekers kennis laten maken met de elektrische auto door middel van meerijden of zelf rijden in een van onze auto’s. Ook wagenparkbeheerders voorzien wij graag van advies over elektrische- en deelauto’s.

Over Gunter

Een passie voor duurzaam én elektrisch

In 2011 startte Gunter VitaeMobility vanuit een passie voor auto's en duurzaamheid. Toendertijd actief in de duurzame elektriciteitsproductie deed een testrit met de Tesla Roadster de ogen open gaan: "wat een fantastische auto, met een unieke rijervaring! Voor dagelijks gebruik wil ik nooit meer anders dan elektrisch."

Dit inzicht was de reden voor het ontstaan van VitaeMobility: “Als een Tesla mij als rasechte autoliefhebber kan overtuigen, moet ik er ook werk van maken om iedereen op een mooie manier van de elektrische toekomst te overtuigen.” En zo geschiedde.

Stuur ons een bericht.