Tesla voor je evenement..

Tesla als shuttle-dienst op je evenement

Genereer aandacht met deze elektrische iconen

Geluidloos, comfortabel en in stijl worden je gasten met een Tesla Model S of X vervoerd. Dit is niet alleen een geweldige ervaring voor je gasten die genieten van het comfort van deze elektrische limousines, het is ook een uitstekende manier om je evenement te promoten.

De Tesla Model S en X zijn opvallende en stijlvolle auto's. Ze worden door velen gezien als als “dé elektrische droomauto's”. Daardoor zijn deze auto's voorzien van je bedrijfslogo of bestickering niet alleen een opvallende verschijning, maar dragen ze ook bij aan het positieve imago voor je onderneming of evenement.
Tesla als shuttle-dienst aanvragen.

Laat je gasten elektrische rijden ervaren

Een onvergetelijke ervaring

Wil je je gasten op jouw evenement een ervaring aanbieden die ze niet meer snel zullen vergeten? Dan kan je ze laten kennis maken met het elektrische rijden met onze bijzondere auto's.

Jouw gasten kunnen bijvoorbeeld korte ritten onder begeleiding van een instructeur met een Tesla Model S of X maken. Gedurende de rit vertelt de instructeur over elektrisch rijden en staat hij of zij jouw gasten indien nodig bij.

Dit is niet alleen een leuke ervaring voor je gasten, maar ook een manier om een positieve ervaring aan je merk, onderneming of evenement te verbinden. Jouw gasten zullen deze dag niet meer snel vergeten.
Kennismakingsritten aanvragen

Show-auto op je evenement

Ook als onze auto's stilstaan maken ze indruk op mensen. Hun prachtig gelijnde carrosserien zijn een genot voor het oog. Onze Tesla's, Audi of Jaguar met je bedrijfslogo erop, laten niet alleen een positieve indruk achter bij jouw gasten, maar zullen ook veel op foto’s op sociale media terug te vinden zijn.

Onze bijzondere auto's als show-auto op jouw evenement zijn de perfecte reclamezuilen. Als jegasten bijvoorbeeld van auto’s, luxe producten, technische hoogstandjes of duurzame producten houden zullen ze gegarandeerd enthousiast worden bij het zien van een Tesla, Audi of Jaguar.
Show-auto aanvragen

DE VOORDELEN VAN EEN EC-RENT AUTO OP UW EVENT

  • Geen brandstofkosten
  • Gratis opladen inbegrepen
  • Voertuig inleveren zonder volledig opgeladen accu
  • Al onze voertuigen zijn voorzien van luxe optie-pakketen
  • Transparante huurprijzen incl. verzekeringen
  • Levering in heel Nederland mogelijk
  • Maatwerk met een persoonlijke touch

Tevreden huurders bij EC-Rent.

"Prachtige auto, leuk om mee te rijden! Heel speciale ervaring, zeker een aanrader!"

Sammy Goderis

"Super gezellige en gave ervaring gehad in de Tesla afgelopen zaterdag. Mocht de model S maar 2000 kg trekken, dan wist ik het wel!"

Michelle Borro

"Een Tesla gehuurd voor mijn trouwdag. Naast dat het een super gave beleving was, was ook al het contact met EC-Rent (Chris) erg prettig. Duidelijk advies en informatie!
Zeker een aanrader!"

Robert Davelaar

"Tesla gehuurd voor 2 weken vakantie. Netjes gebracht, netjes opgehaald. Vertrouwen gegeven door zeer persoonlijk en met aandacht alles uit te leggen. En dat is even nodig met een elektrische auto :)"

Roy Bolscher

"Bij ons huwelijk wilden we graag in stijl aankomen. Dat is gelukt met de model S! Rijdt super en ziet er strak uit. De parelmoerglans maakte het helemaal af!"

Stefan Smith

"Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de samenwerking en de bijdrage die jullie op deze manier aan onze trouwdag hebben geleverd, het was uiterst prettig zakendoen met EC-Rent."

Ardjan Stam

Stuur ons een bericht.