Ontdek elektrisch rijden.

VitaeMobility Driving Day.

Beleef elektrisch rijden

Tijdens een Driving Day krijg je de kans om met de iconische Tesla Roadster te cruizen. Een beleving die ongetwijfeld op je bucket list staat als je elektrisch rijden wil ontdekken! Of je nu al elektrisch rijdt, er ernstig over nadenkt of eens wat anders wil, deze beleving vult het in.

Je ontdekt een mooie streek aan het stuur van de Tesla Roadster. En waarom niet tijdens diezelfde beleving ook proeven van rijden met de Model S, Model X of Model 3? Of de Audi e-tron en de Jaguar i-pace? Het kan allemaal tijdens een VitaeMobility Driving Day.

Een event dat je kan beleven in je eigen bubble met familie of vrienden. COVID-19 proof en onvergetelijk !

Over de beleving

Aan de hand van het roadbook ontdek je het rijden met de Tesla Roadster en meteen ook de Kempen. De rally is uitgezet op de schilderachtige wegen van deze streek in een overwegend groene omgeving, met open landelijk zicht en beboste gebieden. We kozen voor goed toegankelijke wegen waarop elektrisch rijden met de Tesla zeer aangenaam is. Ons roadbook zorgt bovendien voor de nodige interactie tussen piloot en co-piloot.

Voor de start van deze beleving verwelkomt VitaeMobility je op locatie bij de AED Studios in Lint, een referentielocatie in de film- & TV-wereld aan de poort van de Kempen.
Ontdek de mogelijkheden hier

Stuur ons een bericht.