Beleef elektrisch rijden.

VitaeMobility Driving Day

Ontdek elektrisch rijden met de VitaeMobility Driving Day

Tijdens een Driving Day krijg je de kans om met de iconische Tesla Roadster te cruizen. Een beleving die ongetwijfeld op je bucket list staat als je elektrisch rijden wil ontdekken! Of je nu al elektrisch rijdt, er ernstig over nadenkt of eens wat anders wil, deze beleving vult het in.

Je krijgt de kans om een mooie streek te ontdekken aan het stuur van de iconische Tesla Roadster. En waarom niet tijdens diezelfde beleving ook proeven van rijden met de Model S, Model X of Model 3? Of de Audi e-tron en de Jaguar i-pace? Het kan allemaal tijdens een VitaeMobility Driving Day!

Een event dat je kan beleven in je eigen bubble met familie of vrienden. COVID-19 proof en onvergetelijk !
Ontdek de mogelijkheden hier

S3X

3 weken, 3 modellen

Heb je altijd al de rijbeleving in een Tesla willen ervaren, maar twijfel je welk model van de vloot het best bij je past? Geen probleem! In deze formule bieden we jou de kans om in een periode van 3 weken 3 verschillende wagens van de Tesla vloot te rijden. Zowel de Model S, de Model 3 als de Model X zullen jou de kans bieden het elektrische verhaal in het verkeer verder te bouwen.

Keuzestress

3 weken, 3 merken

Wil je een beter idee krijgen welke wagen het best bij je past? In deze formule is het mogelijk om de beste vergelijking te maken tussen de verschillende merken. Hierbij kan jij als elektrische chauffeur de rij-ervaringen vergelijken van zowel de Tesla, Audi als Jaguar modellen.

Stuur ons een bericht.